Вдячні клієнти подарували офіціантці автомобіль

Мрії збуваються, якщо цього дуже захотіти. Треба просто правильно мріяти.

І доказом цього стала історія офіціантки Адріани Едвардс з міста Галвестон зі США. Дівчина пішла підробляти, бо мала велику потребу у грошах. Вона хотіла піти вчитись до коледжу, та не було грошей, тому і вона влаштувалася у кафе, щоб заробити собі на навчання. Утім діставатись до роботи було неймовірно далеко від квартири, яку вона винаймала. Жила вона від місця роботи за 22 кілометри, тож на громадському транспорті щодня долала по п’ять годин. Їй доводилося рано вставати і пізно повертатися додому. Не дивно, що найбільше дівчині хотілося купити автомобіль, пише газета «ЯСНО».

Якось у кафе завітала сімейна пара. Дівчина прийняла замовлення і розговорилася з жінкою. Клієнтка  була дуже люб’язною і щиро цікавилась життям працівниці. Вона дізналася про проблему Андріани і залишила їй щедрі чайові. Вдоволена офіціантка не тямила себе від щастя.

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Та через кілька годин чоловік із дружиною повернулись і покликали офіціантку на подвір’я. На вулиці на неї чекав білий Nissan Sentra 2011.

Вона не вірила своїм очам і мало не розплакалась.

Тоді подружжя заявило. що цей автомобіль її, та є одна умова.

«Жінка дала мені записку, у якій говорилося: «Знаю, що зараз День Подяки, але все ж таки щасливого Різдва! Сподіваюся, що ти колись теж допоможеш нужденному», – пригадала Андріана.

Вона була розчулена і пообіцяла, що як тільки побачить нужденного, неодмінно щоразу допомагатиме. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост