У хаті ужгородки вибило світло, після чого вона знайшла кохання свого життя

Чим зайнятись вечорами молодій забезпеченій дівчині?  Дарина Литвиненко у свої 34 непогано розкрутилась, мала бізнес і купила в іншому районі Ужгорода будинок.

Сусідів не знала, ні з ким не спілкувалась, але якось увечері вибило світло. Зателефонувала знайомому, та виявилося, що він дуже зайнятий і не може приїхати. Відчайдушно вийшла на вулицю, щоб спитати сусідів, чи знають вони когось, хто б міг допомогти. На її щастя, 30-річний Василь, що жив поруч, і сам виявився електриком. Він швидко полагодив електропроводку, і дівчина вирішила йому віддячити, зробила вечерю. З’ясувалося, що сусід ще й неодружений, а молодиця явно припала йому до душі. Та Василь був дуже сором’язливим, і хоч він дуже хотів побачити Дарину, не міг придумати привід завітати до неї в гості. Традиційно у п’ятницю він купив у кіоску газету «ЯСНО» і увечері сів її перечитувати. Раптом натрапив на матеріал про ужгородську багатійку, що хоче завагітніти від 19-річного хлопця. Тут йому в голову прийшла геніальна ідея – піти до Дарини з газетою і спитати, що вона про це думає. Так і зробив. Сусідка йому дуже зраділа, і вони години три дискутували над чужою історію, а потім несподівано для себе опинилися у ліжку.

Зараз пара дуже щаслива разом і  4 липня офіційно одружилася.

«Нас звела газета «ЯСНО» Хто б міг подумати! Із того часу я купую її щотижня! – щасливо посміхається Дарина. – Я завжди шукала того, єдиного… А тут прямо на голову звалився такий чоловік! Працьовитий, розумний, турботливий, красунчик і в ліжку просто богатир! На радощах я передплатила газету «ЯСНО» усім подругам. Там багато цікавого і корисного, навіть ті ж любовні історії багато кого можуть надихнути і вирішити життєві проблеми!» – каже щаслива наречена.

«Газету «ЯСНО» я читав із першого дня. Мене дуже захоплюють теми здоров’я, здорове харчування. Саме в «ЯСНО» я знаходжу теми, які мене цікавлять. Газета підштовхнула мене ще більше зайнятися здоровим способом життя. А ще там цікаві статті про подорожі. Я сам ще той мандрівник, облазив усі Карпати. Тож мені цікаво дізнаватись щось нове про наш рідний край! – наголошує Василь».

Отже, пара дуже вдоволена, що газета «ЯСНО» допомогла розквітнути їхньому коханню. Молодята кажуть, що саме про таку любов, яка спалахнула між ними, вони обоє мріяли усе життя. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост