Site icon zakarpatpost.net

Чи не стане жертвою виборів ужгородська дитяча залізниця

Продовження. Початок тут

Газета «ЯСНО» та сайт ЗакарпатПост першими заговорили про намір Укрзалізниці закрити Ужгородську дитячу залізницю. Ужгородці вже склали петицію про збереження залізниці і швидко зібрали необхідні підписи. А чиновники на цьому питанні почали збирати бали з боку виборців і широко піаритися, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Наприклад, у міській раді вкотре заявили, що готові взяти об’єкт на свій баланс… хоча вже раніше нібито це робилося, ще у 2013 році… Тож цього разу під час сесії міськради міський голова запропонував переконати управління Укрзалізниці у необхідності збереження об’єкту, а у випадку відмови – домовитися про передання вузькоколійки у власність міста.

«Я дав доручення Департаменту міського комунального господарства звернутися до керівництва Ужгородської дирекції Львівської залізниці, аби надали пропозицію: або вони повністю від неї відмовляються і ми приймаємо її у комунальну власність, або нам надають кошторис утримання на один рік, щоб у бюджеті на 2021 рік ми заклали кошти на її у тримання. У будь-якому випадку Ужгородська дитяча залізниця повинна працювати», – сказав Богдан Андріїв.

Ну… чого перед виборами не пообіцяєш… Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост

Exit mobile version