Site icon zakarpatpost.net

Мені – 54, і я вагітна від 20-річного синового друга. Але чоловік щось запідозрив і просить зробити тест на батьківство

User comments

Що робити, коли у жінки з’явився молодий коханець… але при цьому вона не хоче розлучатися з чоловіком? А ще й при цьому вона вагітніє від молодика, який є другом її старшого сина? До газети ЯСНО надійшов лист від Ольги Чулей, яка просить від читачів поради.

Із Леонідом ми одружилися, коли мені було 20, а йому – 23. Він добре заробляє, має будівельну фірму і добре нас забезпечує. Я ніде не працюю і все життя займалась вихованням дітей. У мене їх троє, пише газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Старшій доньці 33 роки. У неї двоє синів – 12 та 10 років. Моєму сину Дмитру – 21, а меншому Сашкові – 19. Та зараз я знову вагітна… і не від чоловіка.

Наші стосунки давно охололи. Ми навіть донедавна спали у різних кімнатах. Він весь час заклопотаний роботою, на мене давно не звертав уваги. Мені не вистачало ласки і гарних слів, тож я декілька разів йому зраджувала.

Останнім у мене був друг сина. Феді всього 20. Він знає, що я від нього вагітна і навіть готовий виховувати дитину, але я не хочу розлучатися. Більше того, якщо правда розкриється, мої діти від мене відвернуться.

Уперше все сталося, коли Федір приїхав до Дмитра і вони напилися. Він прийшов уночі до моєї кімнати. чоловік спав у своїй. Федя говорив, що я дуже гарна жінка на свій вік і що давно йому подобаюсь. Я просто розтанула від його палких промов. опинившись із ним у ліжку, ніби повернулася у свою молодість і відчула себе дівчиною. Він дуже ніжний і пристрасний. Ми ще кілька разів таємно зустрічалися, коли нікого не було вдома. Хлопець каже, що зі мною йому дуже добре.

І все було б чудово, але я зрозуміла, що вагітна. Аби приховати правду, почала чіплятись до чоловіка, схиляти його до любощів. Та йому не надто хотілося і він казав, що я геть втратила розум. Зрозумівши, що нічого не виходить, я напоїла Леоніда, потягнула на ліжко і роздягнула, щоб вранці він прокинувся біля мене голим • Повний текст читай тільки у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост

Exit mobile version