Мені – 54, і я вагітна від 20-річного синового друга. Але чоловік щось запідозрив і просить зробити тест на батьківство

Що робити, коли у жінки з’явився молодий коханець… але при цьому вона не хоче розлучатися з чоловіком? А ще й при цьому вона вагітніє від молодика, який є другом її старшого сина? До газети ЯСНО надійшов лист від Ольги Чулей, яка просить від читачів поради.

Із Леонідом ми одружилися, коли мені було 20, а йому – 23. Він добре заробляє, має будівельну фірму і добре нас забезпечує. Я ніде не працюю і все життя займалась вихованням дітей. У мене їх троє, пише газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Старшій доньці 33 роки. У неї двоє синів – 12 та 10 років. Моєму сину Дмитру – 21, а меншому Сашкові – 19. Та зараз я знову вагітна… і не від чоловіка.

Наші стосунки давно охололи. Ми навіть донедавна спали у різних кімнатах. Він весь час заклопотаний роботою, на мене давно не звертав уваги. Мені не вистачало ласки і гарних слів, тож я декілька разів йому зраджувала.

Останнім у мене був друг сина. Феді всього 20. Він знає, що я від нього вагітна і навіть готовий виховувати дитину, але я не хочу розлучатися. Більше того, якщо правда розкриється, мої діти від мене відвернуться.

Уперше все сталося, коли Федір приїхав до Дмитра і вони напилися. Він прийшов уночі до моєї кімнати. чоловік спав у своїй. Федя говорив, що я дуже гарна жінка на свій вік і що давно йому подобаюсь. Я просто розтанула від його палких промов. опинившись із ним у ліжку, ніби повернулася у свою молодість і відчула себе дівчиною. Він дуже ніжний і пристрасний. Ми ще кілька разів таємно зустрічалися, коли нікого не було вдома. Хлопець каже, що зі мною йому дуже добре.

І все було б чудово, але я зрозуміла, що вагітна. Аби приховати правду, почала чіплятись до чоловіка, схиляти його до любощів. Та йому не надто хотілося і він казав, що я геть втратила розум. Зрозумівши, що нічого не виходить, я напоїла Леоніда, потягнула на ліжко і роздягнула, щоб вранці він прокинувся біля мене голим • Повний текст читай тільки у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост

15 thoughts on “Мені – 54, і я вагітна від 20-річного синового друга. Але чоловік щось запідозрив і просить зробити тест на батьківство

  • 27.09.2020 at 07:16
    Permalink

    Молодець яка

  • 27.09.2020 at 07:17
    Permalink

    Розумієся в життю

  • 27.09.2020 at 07:25
    Permalink

    Що за жінки пішли? Шльондрі спавжня!

  • 27.09.2020 at 07:26
    Permalink

    Чоловікові треба було одразу зізнатися

  • 27.09.2020 at 07:26
    Permalink

    З дітваком поклалася. Жах!

  • 27.09.2020 at 07:27
    Permalink

    А що. Нормальна тьтка маж бути, якщо хлопець її захотів

  • 27.09.2020 at 07:29
    Permalink

    Хай не погоджується, бо чоловік її кине і буде сама, хлопцеві від неї лише одне треба, а дитинку забезпечувати треба

  • 27.09.2020 at 07:30
    Permalink

    Сама заварила кашу, хай сама і думає як розплутати це все

  • 27.09.2020 at 07:32
    Permalink

    Но на мою правду, які жони пушли горячі. І де ви всі тих молодюку находите. Зашто они ся на вас лакомлят, а на мене нєт. Я свободна, вдовиця і 20-гудні ня не хочут, хоть я не проти

  • 27.09.2020 at 07:37
    Permalink

    Я в шоці, що за бл@дство у нас робиться

  • 27.09.2020 at 07:38
    Permalink

    Якщо до чоловіка дійшло, це мало бути не раз

  • 27.09.2020 at 07:39
    Permalink

    А тепер хай хлопчик і виховує

  • 27.09.2020 at 07:40
    Permalink

    Ипна жона, раз молодий на неї виліз

  • 27.09.2020 at 07:41
    Permalink

    Шлюха! Чоловік дізнається і кине її

  • 27.09.2020 at 23:22
    Permalink

    Spring season cleaning is actually certainly not only commonplace to take out dirt as well as dust. However our company need to carry out an review of winter season clothes. From needless traits to eliminate, you require to well-maintained as well as identify the storing. Get rid of the trash and give yourself an additional promise certainly not to conserve excessive junk. Well-maintained the wall structures and also ceilings, clean the home windows, permit the spring season into your house, repel the hibernation.

    Cleaning up in NYC – is the provision of focused solutions for springtime cleansing of properties and also adjoining locations, along with keeping tidiness. The combo of high-grade work and also budget-friendly costs is actually a characteristic feature that identifies our cleansing company in the NJ cleaning company market.
    Our motto: ” The most effective top quality – low prices!” as well as you can be certain of that! In our business, extremely economical prices for all sorts of cleaning services.
    Our company assure you the provision of qualified cleaning company at a higher degree. Experts skillfully learn the procedures of cleaning along with the use of present day sophisticated tools as well as specialized chemicals. With all this, the prices for our companies are considerably less than the significant cleaning providers.

    Purchasing such a solution as ” Springtime Cleansing” in our business, you get the possibility of premium cleansing of the neighboring territory of your home. We give cleaning where others can certainly not adapt. Our company will relate to you even though you go to the additional apocalypse and perform the cleaning at the highest degree. Simply give us a call.

    Hire cleaning service Tribeca

Comments are closed.