Закарпаття в фаворі! Куди найчастіше їздять в Україні: популярні локації серед туристів

Україна багата своїми туристичними місцями. На її території є ті пам’ятки, які хочеться відвідати не один раз. Та є декілька локацій, які користуються серед туристів особливою популярністю.

Travel24 підготував для вас добірку місць, які точно вразять своєю мальовничістю.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Говерла

На найвищу точку України тисячі людей підіймаються щороку, що робить Говерлу одним із найпопулярніших місць.


Говерла / hotels24.ua

Водоспад Шипіт

Водоспад є справжнім дивом Закарпатської природи. Розташований в ущелині Пилипець. Це чи не найпопулярніший водоспад України.


Водоспад Шипіт / tamtour.com.ua

Озеро Синевир

Озеро є візитною карткою Закарпаття. Це місце, яке точно здивує своєю легендою і ви захочете стати її частиною.


Озеро Синевир / karpaty.love

Золочівський замок

Один із замків “Золотої підкови Львівщини”, де ви точно зробите багато знімків. Відвідувачам пропонують екскурсії у Великому житловому палаці, Китайському палаці та у східному парку. Сюди їдуть, щоб зустріти примар.


Золочівський замок / vidviday.ua

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Побувавши у цьому місці, Ви точно захочете повернути свої студентські роки та обрати для вступу саме цей університет. Адже він так схожий на Оксфордський, куди всі мріють потрапити, хоча б на екскурсію.


Чернівецький університет / chernivtsi-city.com

Олешківські піски

Це найбільший піщаний масив у Європі. Назва походить від найменування міста Олешки. Існує думка, що пустеля утворилася внаслідок льодовика від якого залишалась ґрунтова маса. Туристи усього світу хочуть побачити цю пустелю.


Олешківські піски / legend.24tv.ua

Львівський національний академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької

Мабуть, найпопулярнішемісце у Львові, у всіх хто був у цьому місті є фотографія на фоні театру. Його збудовано у 1900 році за проєктом архітектора Зигмунта Горголевського, який є автором споруд у Польщі та Німеччині.


Оперний театр у Львові / tsina.lviv.ua

Фонтан Roshen

Це єдиний в Україні та найбільший у Європі плаваючий фонтан. Його збудовано в річищі річки Південний Буг, що і робить його унікальним, бо всі інші фонтани в Україні створюються в штучних басейнах з системами очищування води. Навесні та влітку тисячі туристів їдуть сюди, щоб подивитися на безкоштовні водяні вистави, які супроводжуються світловими та лазерними ефектами, музикою та відеопроєкцією.


Фонтан Roshen / ua.igotoworld.com

Звісно, це далеко не всі пам’ятки України, які є популярними Автор:Марта Касіянчук • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост