Екстрасенс пояснив, чому важливо повернути всі борги до Нового року

«Інакше в наступаючому році ваші проблеми подвояться»

В останній тиждень старого року багато хто з подивом відзначили, що їм раптом повернули давно забуті борги. Боржники, в тому числі дрібні і випадкові, виникають з нізвідки і повертають не тільки гроші, але і книги, які колись взяли почитати, і інші чужі речі. А деякі раптово згадали про обіцянки, виконання яких від них уже ніхто не чекає…

«МК» знайшов несподівану розгадку цього масового нападу порядності.

«Інакше в наступаючому році ваші проблеми подвояться»

 – Два роки тому я позичила 10 тисяч подрузі, яка виявилася у важкій ситуації, – ділиться Ірина, – хоча і розуміла, що навряд чи вона їх поверне. Бувають ситуації, коли обидві сторони знають, що слово «борг» вимовляється тільки з ввічливості, а насправді людина розраховує на безоплатну допомогу. Ірина каже, що й не думала вимагати повернення боргу, просто через деякий час зателефонувала цій подрузі. І ніяк не могла додзвонитися, поки не зрозуміла, що подруга її номер, судячи з усього, заблокувала:

– Мені стало прикро, адже я зовсім не з тих, хто стане вибивати борги! А вона зі мною поступила точно за приказкою «Хочеш втратити друга, дай йому в борг».

За словами Ірини, після цього вона теж подумки викреслила боржницю разом з боргом зі свого життя. Але за тиждень до Нового року та раптом подзвонила сама.

– Вона була гранично короткою. Сухо повідомила, що хоче повернути мені борг, попросила вислати в месенджер номер карти і повісила трубку. Ірина вислала, смутно чекаючи якогось підступу. Але незабаром її рахунок поповнився рівно на суму боргу…

Схожих історій безліч, ними  діляться з близькими і друзями, а також в соцмережах.

Світлані кур’єр раптом приніс… куртку, в якій кілька років тому виїхала додому її далека родичка. – Вона була у нас проїздом років зо три тому, в день, коли їй треба було  їхати, різко похолодало, ось я і одягла на неї свій пуховик. Отримати назад його я не розраховувала, давно вже купила новий.

Сергій розповів, що його приятель-електрик кілька років обіцяв розібратися з проводкою на дачі, а тут раптом в один день зібрався, приїхав і все налагодив.

 Студентку Машу її вічно зайнятий дядько-айтішник з літа годував обіцянками закачати в її ноутбук рідкісні, але дуже важливі для дівчини програми. А в кінці грудня, коли всіх справ повно, раптом все кинув, сам без нагадувань приїхав до Маші додому і виконав обіцяне.

Що ж це за чудеса?

«Мені ворожка сказала, що до Нового року треба борги віддати і все чуже повернути, інакше всі труднощі з цього року перетягнуть в наступний. І ще нові додадуться: хто не перехворів, той захворіє, хто не втратив роботу, той втратить і таке інше», – пояснила одна з жінок, що повернула борги.

– Якщо в «мирний» час прикмет, що стосуються зустрічі Нового року, дотримувалися тільки найбільш забобонні, то під кінець 2020 го до них звернулося більшість, – підтверджує екстрасенс Сергій Ланг. – Рік, що минає став важким для кожного, і на те, що наступний буде краще і легше, сподіваються всі без винятку. І багато хто звертається до езотерика, а ті нагадують правила входження в новий рік, в які раніше ніхто особливо не вірив. Але після того, як на нашу голову нізвідки впав смертельний вірус, люди вже не знають, у що вірити, а в що ні. А в новорічних прикметах закладена вікова народна мудрість. У старому році потрібно встигнути позбутися від інформації, яка в новому стане «вантажем», який тягне вас на дно. Подібну негативну інформацію несуть в собі неповернені борги – не тільки фінансові, а й речові, і моральні, і будь-які інші. Це і чужі речі, які вам не дарували, і невиконані обіцянки, і не стримане слово. Все це слід повернути, виконати, виправити і погасити до 31 грудня. В іншому випадку ваші проблеми не тільки перекочують в наступний рік, але і подвояться.

ЗакарпатПост