На Закарпатті затримали двох нелегалів із Чехії

Двох громадян Чехії, які незаконно потрапили в Україну затримали прикордонники відділу “Ужгород” 16 травня. Про це повідомили у Чопському прикордонну загоні.

Про появу невідомих поблизу держрубежу правоохоронців сповістив сигналізаційний прилад. На пошуки вислали групу реагування, а ділянку кордону посилили додатковими нарядами. Першого з іноземців виявили у лісі неподалік населеного пункту Гута Ужгородського району. Він мав при собі ідентифікаційну картку громадянина Чехії.

У ході опитування затриманий повідомив, що прямував в Україну разом з товаришем. До пошуків іншого іноземця, окрім прикордонних нарядів, залучили дільничних інспекторів і місцеве населення.

Згодом від працівників одної з АЗС поблизу села Невицьке надійшла інформація про появу невідомого, який іноземною мовою розпитував, як дістатися Ужгорода. У ході перевірки прикордонники встановили, що особа, про яку повідомили, є другим з правопорушників.

Чоловіка затримали в адміністративному порядку. Він також мав при собі ідентифікаційну картку громадянина Чеської Республіки.

ЗакарпатПост