Ужгородці пропонують назвати котика Зеленський, Оцет, Шашлик, Ковід

Нещодавно вдячна читачка з Ужгорода подарувала редакції газети «Поради» котика.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Котик не малюк, але молодий. Йому 7 місяців. Жінка дуже любить тварин і підбирає на вулиці безпритульних. Їх так багато, що вона навіть перестала їм давати імена. Поступово тварин ужгородка прилаштовує, шукає їм нові родини, але їй постійно підкидають нових і нових.

Прочитавши в газеті «ПОРАДИ» статтю «Дівчинка жила разом із 19 кішками і відкликалась на «киць-киць», жінка була вражена. Вона дякувала, що газета публікує такі історії і принесла з собою одного з улюбленців.

Колектив редакції дуже любить тварин і подарунку зрадів, але оскільки котик не мав імені, через Інтернет звернувся до читачів з проханням допомогти його назвати.

І тут почався просто шквал коментарів. Як люди лише не радили дати кличку котику: і Пуфік, і Шарик, і Ковід, і Рудольф, і Семен, і Бабуїн, і Псіхофазатрон, і Цукрик.

Але найцікавішими були імена Зеленський… чомусь закарпатці таки люблять називати на честь президентів не лише дітей, але й, виходить, домашніх улюбленців, а також Шашлик… або ж Оцет.

Також дехто радив, якщо котик білий, дати йому ім’я Сніжок, якщо чорний, то Вуглик. Були й такі, що просили показати фото тваринки, ніби так легше визначитись із кличкою…

Порада однієї жінки навіть розчулила, вона просила назвати кота на честь її загиблого – Гришею.

Один же чоловік порекомендував дати йому ім’я Славік і одразу ж напоровся на критику від молодиці: «А потім говорити сусідам: «Мій Славік вчора такого пацканя зловив!» або «Той Славік лише жере ай гадить» і спостерігати за їхньою реакцією».

Серед цікавих пропозицій ще звучало Олег Тимофійович, Канібал, або Вірус…

Також один із коментаторів написав, що найкраще ім’я – Тайсон. Так звали його кота і він був таким котищем, що навіть собак ганяв.

Загалом порад прозвучало неймовірно багато пропозицій. Кожна з них була особливою  і кожне ім’я варте уваги. І у редакції газети «Поради» прислухалися до читачів. Котика назвали Гарфільд. Так порадила читачка  Галина Пазуханич і її пропозицію підтримав весь колектив. Крім того, газетярський Гарфільд дуже схожий на мультяшного – такий же кумедний, розумний та руденький • Більше цікавих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост