Не треба шкодувати дівчину з плакатом! Це постановка і ще одна гілка московитської пропаганди

Про це пише у соцмережі Альона Романюк

Частину коштів від продажу газети буде перераховано на підтримку Збройних Сил України

“Це постановка і ще одна гілка московитської пропаганди.

Жінка з плакатом – ніяка не героїня. Вона продовжує робити те, що і робила – підтримувати кремль.

Перше. Це хороша і якісна постановка, яка рознеслася усіма соцмережами дуже швидко. Головне – зайшла в англомовний твітер і український фб. На росії визнали, що це війна – ага, точно. Там вирішили змістити акценти і розіграти карту оновлення. Ага, на першому каналі ходить жінка з плакатом і ніхто не запитав, що це. Вона вдягла намисто в колір українського і рос прапорів – і ніхто не помітив цього. Серйозно?

Друге. Новини в прямому ефірі йдуть з міні-затримкою. /UPD: в прямому ефірі бувають курйози, але //UPD якщо чесно, то я не вірю у прямі ефіри на росії.

Третє. Що вона зробила? Вона змістила акценти. Нібито показуючи щире розкаянння, фактично зараз буде «мучєніцей». Принаймні такий образ їй ліпитимуть медіа – саме так працює роспропаганда. Замість руйнування українських міст російськими ракетами, вбивства мирних громадян і жахіть, які влаштувала російська армія в Україні, у твітері обговорюють ось цю постановку.

Нє всє рускіє адінакови, нє всє рускіє хотят войни, мой отєц укрАінєц (та ну редакторка новин центрального каналу не знає, як правильно наголошувати слова?) укрАінєц – чітка ознака росвкиду.

У своєму відео вона розказує про братовбивчу війну і про братніє народи (згадуємо статтю путіна про адін народ) – старезний наратив руснявої пропаганди. Тому нічого героїчного там нема. Постановка, вкид і подальше просування пропагандистських наративів ворога”, – йдеться у дописі.

ЗакарпатПост