Аліна Паш розповіла, як дізналася про повномасштабне вторгнення росії 24 лютого

Українська співачка Аліна Паш, яка мала цього року представляти Україну на Євробаченні, поділилася тим, де була, коли 24 лютого росія повномасштабно вторглася в Україну. 

Передплати газету ЯСНО на своїй пошті • індекс 76076

• Більше коротких новин, відео, мемів, жартів, фото у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

Про це вона розповіла в інтерв’ю “ЖВЛ”, пише УНІАН

“Я була вдома у батьків. За три дні до початку повномасштабного вторгнення я поїхала до батьків трохи перезапуститися, і 24 лютого мене застало вдома. Взагалі в мене в житті були два найстрашніших ранки – один з них був 2006 року, коли моя мама мене розбудила зі словами: “Аліна, твоєї сестри більше немає в живих”. І 24 лютого мене також мама розбудила зранку і сказала: “Аліна, росія повномасштабно напала на Україну”. Така обірваність, біль, пустота, страх… Зібраності відразу не було”, – розповіла Аліна щодо своїх відчуттів на початку активних бойових дій на всій території України. 

Паш додала, що її тато спершу пішов до лав територіальної оборони, а невдовзі долучився до ЗСУ і відправився на фронт. 

“Ми з мамою ним дуже пишаємося. Є тилом. Збирали потрібні елементи для всієї роти, буквально сьогодні відправляємо з Румунії машину. Батько розповідав нам трошки, як спали в землянках, як їх люди приймають, наскільки підтримують їх там люди. Тато зараз на півночі, 20 кілометрів від кордону”, – пояснила виконавиця.  

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост