шойгу набрехав путіну про “взяття Маріуполя”

Міністр оборони рф шойгу наплів президенту країни-агресора путіну про “звільнення Маріуполя”, але потім додав, що у місті залишаються “понад дві тисячі” українських захисників.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації на нашому каналі у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

Джерело: розмова шойгу та путіна, яку цитують росЗМІ, УП

Деталі: шойгу відрапортував, що на момент оточення “столиці націоналістичного “Азова”, як він назвав Маріуполь, “чисельність угруповання ЗСУ та іноземних найманців складала близько 8 100 осіб”, а зараз понад 2 тисячі людей “надійно заблоковані на території Азовсталі”.

шойгу також, як і весь минулий місяць, повторив, що “на завершення операції з Азовсталі потрібно три-чотири дні“.

Міністр запропонував путіну штурмувати Азовсталь. Тому ця ідея нібито не сподобалася, і він вирішив, що “не треба лізти в катакомби, треба заблокувати промислову зону в Азовсталі так, щоб муха не пролетіла”.

путін назвав “завершення бойової роботи щодо Маріуполя” успіхом та привітав шойгу.

Також росЗМІ розповсюдили відео, яке може бути й монтажем, враховуючи досвід росії у цьому.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост