Макрон продовжує грати на два фронти, а поляки показали своє бачення дій президента Франції

Поки президент Франції Макрон просить не принижувати Путіна, мережею ширяться жарти на цю тему. Самі ж французи чітко виявляють підтримку Україні і на вулицях розвішують прапори нашої держави. Синьо-жовтий там можна помітити ледь не на кожному кроці.

Придбай журнал Впливові люди Закарпаття. ТОП-100. м.Ужгород, пл.Корятовича, Центральний ринок, газетний лоток

Але найбільше нас підтримують поляки. Видання Wprost розмістило на обкладинці свіжого номера своє бачення телефонних переговорів путіна, Макрона та Шольца щодо війни в Україні.

Там зображено телефонну слухавку, на одному боці якої стурбовані президент Франції та канцлер Німеччини, а на іншому у крові купається бункерний.

Картинка дуже доречна і правдива, адже нерішучість двох потужних європейських держав дозволяє московитам щодня вбивати українців, сповільнює нашу перемогу над ворогом і ставить під загрозу безпеку всього ЄС.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост