«Це шоу набридло. Україна має отримати танки, щоб вигнати росію!»

Відсутність рішення ФРН щодо постачання Україні танків Leopard викликала бурхливу реакцію серед наших західних союзників.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

Ми наводимо найяскравіші заяви:

🇺🇸Ліндсі Грем, сенатор-республіканець
«Мені набридло шоу довкола того, хто збирається відправити танки. Київ має витіснити росіян із України. Байден зобов’язаний направити техніку, щоб усі наслідували наш приклад».

🇵🇱Матеуш Моравецький, прем’єр Польщі
“Ми не пасивно спостерігатимемо, як Україна спливає кров’ю. Україна та Європа виграють цю війну, з Німеччиною чи без неї. Ми створимо меншу коаліцію країн, які готові пожертвувати частиною сучасної техніки. Німці хочуть тримати танки на складі, доки росія не переможе Україну і не постукає у двері Берліна?».

🇱🇹Гітанас Науседа, президент Литви
«Затягування рішення про передачу танків аморально. Щодня дуже дорого коштує українцям – це стосується найдорожчого – людських життів».

🇩🇪Анналена Бербок, голова МЗС ФРН
Якщо Польща відправить в Україну свої Leopard без дозволу Берліна? «На даний момент це питання не порушувалося, але, якби нас запитали, ми не стали б перешкоджати».

Втім, уряд Німеччини вже обіцяє розрубати гордієвий вузол. Міністр оборони Борис Пісторіус публічно заявив після Рамштайна-8, що «рішення буде ухвалено вже скоро.

ЗакарпатПост