Папі Римському Франциску подарували браслет з «Азовсталі»

Папі Римському Франциску передали браслет зі сталі, виготовленої на Маріупольському металургійному комбінаті «Азовсталь», та списки полонених захисників та захисниць Маріуполя.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: [email protected]

Папу попросили долучити голос Ватикану до їх негайного звільнення.

📸: Маріупольська міська рада

Журналістка 1+1 Наталія Нагорна, звертаючись до Папи, сказала: “Те, що я стою перед вами це справжнє диво, і не тому, що ви – Папа Римський а я – звичайна українська жінка. Сьогодні 365-й день як Росія постійно бомбить мою країну. І те, що ми змогли вижити і приїхати до вас – це справжнє диво”, – наголосила вона.

Журналістка також запитала Папу, навіщо намагатися помирити українців з ворогами, нести спільні хрести з росіянами та сподіватися на те,що ті, хто нас вбивають цивілізовані люди?

“Іноді українцям здається, що ви не на нашому боці. Нам здається, що Бог має бути на нашому боці, бо Бог – це любов і свобода. Мені хочеться вірити, що ви на боці свободи, любові та України”, – звернулась Наталя Нагорна до Папи Франциска.

“Так, так і є”, – відповів понтифік.

Кореспондентка презентувала Папі Франциску сіль з останньої партії розбитого Соледара, гілку бавовни та прапор України.

Наталя Нагорна також пропонує Папі римському приїхати і побачити все в Україні на власні очі – наприклад, село Луч на Миколаївщині – де нема жодного цілого будинку, але вистояв прапор.

“Прапор з села яке було відбите у росіян, воно повністю зруйноване і туди я вас теж запрошую”, – сказала вона.

ЗакарпатПост