США дали свою оцінку зустрічі лідера Китаю з путіним

Державний секретар публічно висловив офіційну позицію Вашингтона, повідомляє CNN.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: [email protected]

Наводимо найзнаковіші тези Ентоні Блінкена.

Пропозиції США…
🇺🇸 Глобальний мирний план Китаю містить окремі пункти, на яких наполягають США. Це забезпечення суверенітету України, незалежності та територіальної цілісності всіх країн та ядерна безпека планети.

…і світ по-пекінськи
🇨🇳 Проте будь-які заклики припинити вогонь без повного виведення російських військ з усієї території України «означатимуть лише підтримку ратифікації російських завоювань».

Інтерес путіна
🇷🇺 Припинення вогню без довгострокового рішення дозволить путіну взяти перепочинок, переоснастити свої війська, а потім відновити війну у більш вигідний для росії час. “Світ не повинен бути обдурений тактичним ходом росії, яку підтримує Китай”.

Запрошення від Сі
🇨🇳 У вівторок 21 березня стало відомо, що лідер Китаю запросив путіна та мішустина відвідати Піднебесну цього року для участі у роботі третього міжнародного форуму «Один пояс – один шлях».

Позиція Заходу більш ніж ясна, і Сі Цзіньпін чудово знає, що станеться у разі реальної ескалації. Тому за запрошеннями Пекіна стоїть або проста протокольна ввічливість , або ця пропозиція доглянути місце для почесної пенсії після втечі путіна з росії.

📷 Reuters

ЗакарпатПост