Андрій Балога назвав злочином дії депутатів, які «ігнорують» сесії Мукачівської міськради

Продовження пленарного засідання 34-ої чергової сесії Мукачівської міської ради 8-го скликання відбудеться 13 червня 2023 року о 12:00 год. у великому залі засідань міської ради.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, вакансії, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Відповідне розпорядження підписав міський голова Андрій Балога.

На своїй сторінці у фейсбук, він назвав злочином відсутність депутатів у сесійній залі.

«Звертаємось до депутатів, які в черговий раз не прийшли на сесію міської ради та саботують розгляд найважливіших питань, що стосуються життя громади та посилення обороноздатності країни.

А саме, блокують проведення капітального ремонту 10 вулиць у мікрорайоні Паланок та виділення:

·        70 млн грн на ремонт доріг у селах громади;

·   50 млн грн 128-мій бригаді, 60 млн грн 3й окремій штурмовій бригаді (Азов) та 5 млн грн Мукачівському прикордонному загону;

·        50 гектарів землі для розбудови військового містечка нової військової бригади;

·        2,5 млн грн на оздоровлення дітей пільгових категорій, зокрема дітей військових, які загинули;

·    земельної ділянки 2 державному пожежно-рятувальному загону ГУ ДСНС для будівництва «Центру безпеки»;

·    900 тис грн мукачівським спортсменам за перемоги на змаганнях різних рівнів та не приймають рішення про закупівлю для ЦНАП обладнання для друку прав та техпаспортів.

Шановні народні обранці, ви обрані людьми що б працювати, вирішувати прості та складні питання Мукачівської громади та її мешканців. Сьогодні не час займатись політичними інтригами та спекуляціями, натомість:

Не допомагати під час війни ЗСУ – злочин.

Ігнорувати питання, які стосуються життя людей – злочин.

Не ходити під час війни на роботу – злочин.

Ваша присутність на сесіях міської ради – це ваш передбачений законом та особистий обов’язок перед громадою, яка вас обрала, а не чиясь примха.

Нехтування своїми обов’язками в такий складний період підриває довіру людей до всієї влади та впевненість в здатності політиків демонструвати єдність перед обличчям ворога.

Час ставати відповідальними перед нашою громадою та показати, що ви насправді готові служити інтересам мукачівців, а не політичних авантюристів», – йдеться на сторінці міського голови Мукачева.

ЗакарпатПост