Дітей школи-інтернату з Перечина вивозили за кордон на «органи» в 2010-2014 роках, – сенсаційне зізнання Дениса Вароді

Торговець дітьми Денис Вароді: шокуючі та сенсаційні зізнання із слідчого ізолятора.

замовляй рекламу в газетах: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради Здоров’я та отримай рекламу в дописі або сторіс 👍 безкоштовно • 050 222 50 50, вайбер

Про це повідомив журналіст Віталій Глагола.

«Мені до рук потрапило відео спілкування торговця дітьми Дениса Вароді, який зараз знаходиться у ужгородському слідчому ізоляторі. Відеозізнання записано прямо там одиним із однокамерників Вароді. Були накладені субтитри (з помилками).

У відео торговець дітьми Денис Вароді зізнається, що чітко усвідомлював, що везе дітей «на органи». При тому, що батькам він казав, що діти будуть усиновлені в європейські родини.

У цьому сенсаційному відео від Дениса Вароді йдеться про те, що в Перечині дітей колишньої школи-інтернату вивозили за кордон на органи в 2010-2014 роках. А також кілька випадків про 2016-2018 роки.

У відео Денис Вароді також звинувачує директора інтернату Василя Кобу, юристку закладу Ольгу Лонгвізер та сина директора Василя Кобу молодшого в причетності до продажу дітей на органи в країни ЄС.

Крім того, чоловік розповів про те, як дівчаток із закладу ввечері забирали уповноважені працівники поліції і привозили назад тільки під ранок. За заявою чоловіка таке відбувалось систематично.

Тепер справа за правоохоронцями та судом. Закликаю правоохоронців та компетентні служби негайно розслідувати інформацію із зізнань Дениса Вароді та перевірити достовірність звинувачень.

А загалом – у мене просто шок. Навіть, якщо уявити, що із цих заяв правда тільки 10%», – написав журналіст на своїй сторінці у фейсбук.

відео зізнання: https://www.facebook.com/vglagola/videos/250574557787353

ЗакарпатПост