Київське «Динамо» розбило закарпатський «Минай» у матчі 1-го туру Прем’єр-ліги

Два вилучення та п’ять голів: «Динамо» розгромною перемогою розпочало новий сезон УПЛ.

комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт 050 888 50 50

Київське «Динамо» розбило закарпатський «Минай» у матчі 1-го туру української Прем’єр-ліги (УПЛ) сезону-2023/24. Поєдинок на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського завершився з рахунком 4:1.

Підопічні Володимира Шарана несподівано вийшли вперед уже на 3-й хвилині зустрічі – Вадим Вітенчук скористався помилкою Крістіана Біловара і завдав точного удару з-за меж штрафного майданчика.

Ще до перерви «Динамо» не лише відігралося. а й повело в рахунку – дубль оформив Владислав Ванат, пише ТСН.

На 32-й хвилині команда Мірчі Луческу залишилася у меншості – пряму червону картку отримав захисник Денис Попов.

Однак закарпатці чисельною перевагою не скористалися, а на 56-й хвилині склади вирівнялися – пряму червону картку заробив голкіпер гостей Олександр Бандура.

Наприкінці поєдинку кияни забили ще два голи. На 87-й хвилині Віталій Буяльський реалізував пенальті, а в компенсований час Олександр Караваєв поставив крапку в цій грі.

Зазначимо, що це був перший офіційний поєдинок за «Динамо» капітана збірної України Андрія Ярмоленка після його повернення до столичного клубу. Ярмоленко вийшов у стартовому складі та провів на полі 76 хвилин.

У другому турі чемпіонату України «біло-сині» зіграють проти «Оболоні», а «Минай» прийме ЛНЗ. Обидва матчі відбудуться 5 серпня.

Нагадаємо, 29 липня чинний чемпіон України – донецький «Шахтар» – здобув скромну перемогу над «Металістом 1925» у своєму стартовому матчі нового розіграшу УПЛ.

ЗакарпатПост