В Мукачеві майже половина пасажирів у громадському транспорті їздить безкоштовно

Це “пільговики”, їх проїзд оплачується коштом міського бюджету.

Мукачівське міське комунальне підприємство «Мукачівпастранс» здійснює перевезення пасажирів в місті Мукачево, обслуговує наступні автобусні маршрути: №2 «Вул. Митрополита Володимира – вул. Свято-Михайлівська»; №3 «Вул. Франка Івана – вул. Тімірязєва»; №11 «вул. Духновича – Дитяча поліклініка».

Відсоток виконання рейсів за звітній період складає 96%, що підтверджується системою GPS моніторингу Dozor, інформує Мукачівська міська рада.

Впродовж січня-червня 2023 року автобусами комунального підприємства «Мукачівпастранс» було перевезено 1 165,0 тис. пасажирів. З них 678,0 тис. пасажирів (58%) оплатили за проїзд, 487,0 тис. пасажирів (42%) – пільговий проїзд.

На даний час на підприємстві працює 48 працівників, з яких 34 водія. Підприємство і надалі популяризує та розповсюджує на безоплатній основі картки багаторазового використання і з поступовим заміщенням одноразових qr-квитків. На сьогодні діє мережа з 33 авторизованих точок продажу квитків та поповнень карток.

Відмічається позитивна динаміка по користуванню банківських карток, в середньому 2100 пасажирів на день оплачують проїзд банківською картою безконтактно, що становить 55 відсотків від всіх платних поїздок.

ЗакарпатПост