Андрій Балога прокоментував обшуки та проведення слідчих дій в міськраді Мукачева

Нагадаємо, що сьогодні зранку, Служба безпеки спільно з НАБУ провели обшуки у справі про масштабну корупційну схему в Мукачівській міській раді.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші 👍 050 222 50 50, вайбер

Правоохоронці досліджують усі обставини передачі у приватну власність частини центрального спорткомплексу міста. За попередніми оцінками, така оборудка могла завдати державі збитків у майже 100 млн грн.

Міський голова Андрій Балога прокоментував обшуки та інші слідчі дії у себе на сторінці у фейсбук:

«По-перше, кримінальне провадження в рамках якого відбуваються слідчі дії стосується викупу земельної ділянки ТОВ «Універсал-М», яка ними орендується у місті з 2003 року.

По-друге, всі рішення та процедури щодо цієї земельної ділянки здійснювались у поточному році відповідно до чинного законодавства.

Вся потрібна інформація та документи були надані  правоохоронцям у повному обсязі у співпраці зі слідством, на усіх етапах їх роботи.

Сподіваюсь, що слідчі підійдуть до з’ясування всіх обставин справи максимально об’єктивно та неупереджено, відповідно до законодавства, перед яким всі однозначно рівні. Переконаний у законних діях міської ради та в тому, що надалі це буде підтверджено в рамках цього розслідування та судами, як це було не один раз», – повідомив Андрій Балога.

НАБУ в свою чергу повідомило, що детективи НАБУ за процесуального керівництва САП проводять у Мукачеві обшуки у межах кримінального провадження щодо продажу місцевими посадовцями земельної ділянки за заниженою вартістю.Слідчі дії санкціоновані й здійснюються відповідно до чинного законодавства.

Інші деталі не розголошуються для збереження таємниці досудового розслідування.

ЗакарпатПост