До озера Синевир зробили нову дорогу з асфальтобетонного покриття

Про це повідомляє Національний природний парк “Синевир”.

новини, зроблені з любов’ю 💛💙

«Ці роботи були завершені з використанням будівельних матеріалів, зокрема, асфальтобетонного покриття, що гарантує довговічність дороги та зручність підйому туристів до одного з семи природних чудес України.

Завдяки зусиллям керівництва парку, а також фінансовим можливостям установи, ця дорога стала не тільки зручним шляхом до озера Синевир, але й втіленням проектного задуму та побажань туристів у забезпеченні безпеки та комфорту під час відвідин туристичної локації.

Зараз після завершеного ремонту, дорога має гарний вигляд, а покриття асфальтобетоном виглядає сучасно та охайно, що позитивно впливає на загальне враження подорожуючих.

Відвідувачі озера залишаються задоволеними цим важливим інфраструктурним здобутком та позитивно відгукуються і цінують реалізований план з відновлення дорожнього покриття, оскільки це робить подорож більш приємною і безпечною. Тепер можна швидше та комфортніше дістатися до обраного місця відпочинку і почувати себе впевненіше на дорозі», – йдеться у дописі Нацпарку.

ЗакарпатПост