На Закарпатті СБУ викрила члена лікарської комісії на вимаганні хабарів за сприяння в оформленні інвалідності

Співробітники СБУ викрили члена лікарсько-консультативної комісії комунального підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» одного з районів на хабарництві за «допомогу» в оформленні групи інвалідності.

квартири, будинки, ділянки, дачі 👇 замовляйте рекламу в газеті Закарпатські оголошення 👍 050 222 50 50, вайбер

За різні суми хабарів, медик пропонував своїм «клієнтам» сфальсифікований лікарський висновок для безпідставного отримання групи інвалідності.

Правоохоронці затримали зловмисника «на гарячому» під час отримання ним частини неправомірної вигоди.  Йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії. Перевіряється інформація, чи були серед «клієнтів» підозрюваного громадяни призовного віку, які претендували на зняття їх з військового обліку, інформує Управління СБ України в Закарпатській області.

Викриття зловмисника здійснювали співробітники СБУ в Закарпатській області спільно зі слідчими ГУ Нацполіції в Закарпатській області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

Примітка: Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

ЗакарпатПост