Ужгородські депутати зібралися на завершальну у цьому році сесію

«Добрий вечір тобі, пане господарю» – колядки та щедрівки лунали сьогодні в Ужгородській міській раді. На завершальну у цьому році сесію міської ради завітали педагоги та вихованці Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН».

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші ✅ 050 222 50 50, вайбер ℹ️ комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт

Депутати на сесіїрозглянули кілька питань, які стосуються надання дозволів на розробку проєктів землеустрою, затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки тощо.

Розглянувши звернення обласного Фонду інвестування об’єктів соціальної сфери та промисловості, депутати Ужгородської міської ради сьогодні на сесії внесли зміни до Програми «Власний дім» на 2021-2025 роки.

Також підтримали внесення змін до детального плану території, обмеженої Слов’янською набережною, площею Богдана Хмельницького, вулицями Дмитра Донського, Вілмоша Ковача, Володимирською, проспектом Свободи, вулицями Перемоги, Лайоша Кошута  та Леоніда Говорова, затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії Ужгородської міської ради VII скликання №1294 від 11.10.2018 року.

ЗакарпатПост