В Ужгороді відкрилася виставка художника Сергія Глущука «Життя продовжується»

У великій виставковій залі Закарпатського музею народної архітектури та побуту відкрили виставку Сергія Глущука «Життя продовжується».

читай новини zakarpatpost.net 💛💙 замовляй рекламу на сайті, в газетах, в журналі, в групах, сторісах, на сторінках Фейсбук, Інстаграм, Ютуб, ТікТок 👉 вайбер: 050 888 50 50

Митець – неординарна особистість, характерною рисою якого є багатотематичність та докладність виконання творчих проєктів. Автор відзначив, що для нього є важливим дотримуватися традицій реалізму і своєю творчістю прагне залишити яскравий слід у житті майбутніх поколінь.

З нагоди відкриття з вітальним словом звернулися директор Закарпатського музею народної архітектури та побуту, д.і.н. Василь Коцан, директор департаменту культури Закарпатської ОДА-ОВА, заслужений артист України Євген Тищук, голова спілки професійних художників Закарпаття, заслужений художник України Василь Брензович, скульптор, графік, живописець, заслужений художник України Михайло Белень, голова Товариства словацьких митців Закарпаття Міхаел Пийтер.

На виставці представлено 44 творчі доробки митця і триватиме вона до 31 січня, повідомляє Департамент культури Закарпатської ОДА.

ЗакарпатПост