7 березня «Зоря» поміряється силами з «Минаєм»

7 – 9 березня відбудуться матчі 20-го туру української Прем’єр-ліги (УПЛ) сезону-2023/24.

потрібні працівники? комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт 050 222 50 50, вайбер

7 березня, о 15:30 відбудеться перший матч 20-го туру УПЛ. Головним арбітром гри «Зоря» – «Минай» призначено Дмитра Бондаренка (Одеса).

Домашні матчі луганської «Зорі» будуть проходити в Києві, на стадіоні «Лівий берег».

Асистенти: Максим Левченко (Кривий Ріг) та Владислав Дрикін (Рівне).  Резервний арбітр: Олександр Афанасьєв (Харків). Арбітр ВАА: Олександр Шандор (Львів). Асистент ВАА: Андрій Скрипка (Кропивницький). Спостерігач ВАА: Сергій Лисенчук (Київська обл.). Делегат УАФ: Іван Гецко. Спостерігач арбітражу: Євген Арановський

«На жаль, у закарпатських вболівальників погані спогади від зустрічей Бондаренка з «Минаєм». У матчі 6-го туру сезону-2023/24 39-річний арбітр прийняв ряд суперечливих та у підсумку результативних рішень на користь «Шахтаря». Одне з них – жовта замість червоної картки Георгію Судакову. Саме цю помилку рефері визнав КДК УАФ. А вже у другому колі Бондаренко працював арбітром ВАА на грі «Дніпро-1» – «Минай» та не зміг розгледіти, що під час виконання пенальті Тимуром Корабліним голкіпер господарів Євгеній Волинець покинув лінію воріт ще до удару », – йдеться у дописі FC Minaj.

І як стало відомо, у 20-у турі чемпіонату юнацьких команд підопічні Романа Гданського поступились «Зорі». Це перша поразка «Минаю» U19 з 24 листопада минулого року. «Зоря» U19 (Луганськ) — «Минай» U19 (Минай) — 2:1 (2:0). Голи: 1:0 Бенедюк, 29, 2:0 Савін, 38, 2:1 В. Михайлів, 83.

У п’ятницю «Дніпро-1» прийматиме «Рух», «Металіст 1925» зустрінеться з ЛНЗ, а «Шахтар» зіграє проти «Колоса». Завершиться тур у суботу: «Чорноморець» вдома зійдеться з «Ворсклою», «Полісся» прийме «Олександрію», а «Кривбас» на власному полі спробує здолати «Оболонь».

ЗакарпатПост