12 травня Храм прп. Амфілохія Почаївського в Ужгороді відзначить престольне свято

Сьогодні – День пам’яті преподобного Амфілохія Почаївського та 22 роки обретення його святих мощей у Почаєві. В обласному центрі Закарпаття пройде Божественна соборна літургія.

Читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост

Очолить Божественну соборну літургію свт. Іоана Золотоустого в День престольного свята єпархіального храму прп. Амфілохія Почаївського, єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій у співслужінні духовенства.

Також відбудеться роздача Артоса. Це спеціальний хліб, який випікається лише раз на рік, напередодні Світлого Христового Воскресіння, й освячується під час пасхальної Служби.

Під час Літургії буде підноситись молитва за Українське військо, та його перемогу над російським окупантом, за лікарів та волонтерів, мирних жителів, які потерпають від російської окупації.

Початок богослужіння о 9-й годині. ( м. Ужгород, вул. Станційна,16 а)

Як повідомив виданню ЗакарпатПост єпископ Варсонофій, також 12 травня з благословення Архіпастиря, буде звершено заупокійні богослужіння (уставні заупокійні служби Радониці, що переносяться з вівторка 14 травня на неділю 12 травня, через відсутність вихідних днів). Запрошуються всі до спільної молитви та заупокійних служб за спочилих родичів.

Підпишіться на наш Телеграм https://t.me/zakarpatpost

ЗакарпатПост