Цигарковий контрабандист потрапив у халепу на кордоні з Румунією

13 травня, на митному посту «Дякове» закарпатським митникам довелось практично розібрати салон «Mercedes Benz ML320», який вщент був наповнений безакцизними тютюновими виробами.

На даний момент вже вийняли 972 пачок сигарет марок «Compliment violet», «Compliment blue». Їх заздалегідь було приховано у тайниках транспортного засобу. Зокрема, в порожнині двох порогів та лівому підсилювачу заднього крила.

Щоб непомітно перемістити тютюнові вироби через кордон, житель Закарпаття вправно скерував сій позашляховик у спрощену смугу митного контролю – «зелений коридор». Своїми діями він засвідчував, що дотримується вимог митного законодавства і не переміщує приховані товари.

Однак, ретельна перевірка салону автомобіля вказала на кілька тайників, «нашпигованих» сигаретами. Наразі триває огляд всього транспортного засобу із залученням кінологічної команди щодо наявності можливих інших тайників. Але вже за виявленим фактом порушення на українця чекають не лише штрафні санкції, а й можлива конфіскація автомобіля.

Більш детальна інформація – після завершення перевірки та документування порушення митних правил, йдеться у дописі Закарпатської митниці.

ЗакарпатПост