В Україні стартувала основна сесія Національного мультипредметного тесту

Триватиме вона з 14 травня по 25 червня, додаткова сесія – з 11 по 19 липня.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші 👍 050 222 50 50, вайбер

Вступники складають чотири предмети. Три з них обов’язкові – це українська мова, математика, історія України, один на вибір. Усі чотири предмети учасники складатимуть в один день упродовж чотирьох годин із перервою у 20 хвилин.

У Мукачівській громаді на НМТ зареєструвалися майже 600 випускників шкіл, ще 500 учасників – випускники інших навчальних закладів: коледжів та училищ. У місті діятимуть 5 пунктів тестування.

Минулого тижня випускники спеціалізованої школи №4 складали пробний мультипредметний тест, повідомляє Мукачівська міська рада.

На кожен предмет в рамках НМТ буде відведено 60 хвилин для виконання завдань. В цілому, кожен учасник витратить на тестування 4 години, які будуть розділені на два блоки по 120 хвилин кожен.

Цьогорічна кампанія  триватиме декілька днів, але, як повідомив міністр освіти Оксен .Лісовий, тестування для учасників НМТ відбуватиметься впродовж одного дня і складатиметься з двох етапів.

Перший етап передбачатиме 120 хвилин на складання тестів з української мови та математики.

Другий етап теж триватиме 120 хвилин і включатиме тестування з історії України та предмету на вибір. Між етапами передбачено перерву 20 хвилин.

Підпишіться на наш Телеграм https://t.me/zakarpatpost

ЗакарпатПост