Графік погодинних відключень світла на Закарпатті 20 травня

20 травня, з 18:00 до 24:00 для промислових та побутових споживачів в усіх регіонах України будуть діяти графіки погодинних відключень», – йдеться у повідомленні Укренерго.

«Укренерго» ввело графіки відключень у всіх регіонах України. На Закарпатті графіки аварійних знеструмлень запровадили з середини травня через брак потужності в енергосистемі, що виникла через атаку рашистів.

Закарпатців закликають не вмикати енергоємні електроприлади з 19:00 до 22:00 год та застосовувати енергозберігальні лампи. У цей період доби закликають не користуватися кондиціонерами, електрочайниками, порохотягами, бойлерами, обігрівачами, прасками, пральними машинами, мікрохвильовими печами та електропічками.

Понеділок, 20 травня – робочий день, початок робочого тижня. Енергетики прогнозують нестачу генерації електроенергії, адже енергосистема України зазнала більше п’яти останнім часом дуже масованих ракетно-дронових атак і майже щодня зазнає дещо менших ушкоджень.

Тому – знову запроваджується графік погодинних відключень, вони плануються лише увечері. І саме на понеділок на Закарпатті – лише для 3 із 6 черг.

Закарпаттяобленерго нагадує: якщо ви ще не з’ясували, до якої черги належить ваша адреса (а із зими 2022-2023 років, коли теж були погодинні відключення, їх змінили), то переходьте СЮДИ (https://zakarpat.energy/…/break-in…/schedule

Підпишіться на наш Телеграм https://t.me/zakarpatpost

ЗакарпатПост