Графіки погодинних відключень світла на Закарпатті 22 травня

22 травня графіки погодинних відключень діятимуть для промислових та побутових споживачів по всій території України з 00:00 до 07:00 та з 18:00 до 24:00 доби.

Про це повідомили в “Укренерго”. Енергоживлення об’єктів критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення, не обмежується.

За інформацією Закарпаттяобленерго, на середу, 22 травня, графік погодинних обмежень, електроенергії на Закарпатті передбачає відключення вночі та увечері.

Хто ще не з’ясував свою чергу, зробити це можна ТУТ (https://zakarpat.energy/…/break-in…/schedule

Нагадаємо також, що можуть бути також планові перерви для виконання планових ремонтів енергоустаткування, мереж. Чи не проводять такі у ці дні за вашою адресою – можна перевірити ТУТ (https://zakarpat.energy/customers/planovi-vidklyuchennya

Відключення можуть бути застосовані при перевищенні визначених обсягів лімітів споживання, які Диспетчерський центр “Укренерго” щовечора доводить до кожного обленерго. Інформацію, коли саме будуть застосовані відключення у регіоні, можна дізнатись в кабінеті споживача, на офіційних сайтах обленерго, а також на їхніх сторінках у соцмережах.

Підпишіться на наш Телеграм https://t.me/zakarpatpost

ЗакарпатПост