Вночі крилаті ракети росіян долетіли до Закарпаття

Вночі ворог обстріляв Україну крилатими ракетами та шахедами.

Читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост

У Росії в ніч на суботу злетіло шість стратегічних бомбардувальників Ту-95МС. Близько 3.00 вони здійснили пускові маневри. О 4.29 ракети долетіли на крайній захід країни – до Закарпаття. Повітряна тривога тривала до 5.30.

«Уражено обʼєкти енергетики у Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Кіровоградській, Івано-Франківській областях. Дві крилаті ракети увійшли до повітряного простору Закарпаття на значній висоті, однак одразу змінили курс на Львівщину. Вкотре звертаюся до всіх краян з проханням слідкувати за сигналами повітряної тривоги, перебувати в безпечних місцях та укриттях», – повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

«Під час затяжної повітряної тривоги, яка тривала з 03:29 по 06:10, 6 крилатих ракет влучили у три обʼєкти критичної інфраструктури у Львівській області»  – повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

За уточненою інформацією, внаслідок нічної атаки ворога на одному з обʼєктів критичної інфраструктури, на жаль, постраждали четверо людей. Їх госпіталізували.

Також, ворог вкотре завдав ударів по об’єктах критичної інфрастуктури Івано-Франківської області. В результаті влучання виникла пожежа площею 400 м кв., яку вогнеборці оперативно ліквідували. Постраждалих немає, – повідомляє ДСНС облаті.

Підпишіться на наш Телеграм https://t.me/zakarpatpost

ЗакарпатПост