Березнянщина проведе в останню земну дорогу Героя Мирослава Майдича

Зустріч полеглого Захисника Майдича Мирослава організовується на суботу 8 червня.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: [email protected]

«Важко прийняти цю трагічну правду..Важко родині,яка з 15 лютого 2024 року,знаючи про загибель рідної людини,тільки тепер отримала змогу попрощатися й провести в останню земну путь свого сина,брата,чоловіка,батька.. Командир 2 стрілецького взводу 2 стрілецької роти військової частини А 7089 капітан МАЙДИЧ Мирослав Юрійович, 12.02.1966 р.н.,призваний на військову службу 2 березня 2022 року Ужгородським РТЦК та СП, загинув при виконанні бойового завдання 15 лютого 2024 року у н.п.Авдіївка Донецької області. Звістка про його смерть стала важким і нестерпним болем не тільки для рідних,друзів, побратимів,а й усієї Березнянщини», – йдеться у дописі Великий Березний-online.

Псалтир за Полеглим Героєм читатимуть у п’ятницю 7 червня за адресою проживання: смт.Великий Березний вул.Загородня,60.

Прощання і панахида – у суботу 8 червня о 12:00 год на центральній площі селища. Похорон відбудеться за адресою проживання Героя – вул.Загородня,буд.60.

Вічна пам’ять Захиснику,Герою України,який був відданий Військовій присязі на вірність Українському народу та мужньо виконавши військовий обов’язок, поліг в бою за Україну, її свободу та незалежність.

ЗакарпатПост