Для охорони кордону на Закарпаття прибули кілька сотень курсантів Академії Держприкордонслужби та інших закладів вищої освіти МВС

Держприкордонслужбою вживаються активні заходи щодо забезпечення надійної охорони кордону. Зокрема на ділянці Мукачівського прикордонного загону створюються резерви, які у випадку збільшення спроб протиправної діяльності на тій чи іншій ділянці кордону з Румунією та Угорщиною здатні у найкоротші терміни стабілізувати ситуацію.

Крім того, підрозділи охорони кордону забезпечуються новою технікою та технічними засобами, які дають змогу зафіксувати спроби потенційних порушників кордону потрапити у прикордоння.

Днями на Закарпаття прибули кілька сотень курсантів Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького та інших закладів вищої освіти МВС. Основним завданням для слухачів вказаних навчальних закладів є набуття практичних навичок щодо контролю за дотриманням прикордонного режиму та режиму державного кордону, оперативного реагування на зміни в обстановці у прикордонні, а також у запобіганні спробам незаконного перетину кордону та забезпеченні публічної безпеки і правопорядку у прикордонній зоні.

Після ознайомлення з ділянкою проходження стажування, специфікою організації служби із забезпечення надійної охорони кордону, майбутні офіцери виконуватимуть завдання у складі прикордонних нарядів разом зі штатними персоналом, залучатимуться до патрулювання державного рубежу, проведення контрольно-перевірочних заходів тощо, повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Підпишіться на наш Телеграм https://t.me/zakarpatpost

ЗакарпатПост

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *