Поліція Перечина розслідує аварію, в якій загинув водій легковика та травмувалися пасажирки

У селі Зарічово Ужгородського району у кювет з’їхав автомобіль марки «Ford». На місце події виїхала слідчо-оперативна група Відділення поліції № 1 Ужгородського районного управління поліції. Правоохоронці обстежили місце автопригоди та з’ясували попередні обставини аварії.

читай новини zakarpatpost.net 💛💙 замовляй рекламу на сайті, в газетах, в журналі, в групах, сторісах, на сторінках Фейсбук, Інстаграм, Ютуб, ТікТок 👉 вайбер: 050 888 50 50

Встановлено, що 35-річний житель Перечина не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя дороги, де зіткнувся з деревом, внаслідок чого авто відкинуло у кювет. Від отриманих травм водій помер на місці події. Його пасажирки — 16 річна жителька села Зарічово та 18-річна жителька села Глибокий Потік Тячівського району отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували до лікарні.

Транспортний засіб поліцейські вилучили та помістили на арештмайданчик. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті людини, слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінально кодексу України. У справі призначать експертні дослідження, щоб встановити усі об’єктивні обставини аварії. Триває слідство, інформує Відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

ЗакарпатПост

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *