Графік погодинних відключень світла на Закарпатті 22 липня

Заступник міністра енергетики Микола Колісник заявив, що покращення ситуації в енергосистемі пов’язане, зокрема, з поліпшенням погодних умов.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші ✅ 050 222 50 50, вайбер ℹ️ комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт

Про це він розповів в ефірі телемарафону.

“До цього ми мали чотири черги, були аварійні графіки відключень з об’єктивних причин. Подальше поліпшення з відключеннями пов’язано, перш за все, з покращенням погодних умов, жахлива спека спадає, за наявними прогнозами. Також це пов’язано з особливостями ремонтних кампаній на об’єктах генерації”, – зазначив Колісник.

Графік відключень на Закарпатті у понеділок, 22 липня:

“Білий колір — є електропостачання. Жовтий, зелений, помаранчевий, синій, червоний та фіолетовий кольори — відсутнє електропостачання. Сірий — можливе відключення електропостачання”, — йдеться у поясненні графіків відключень.

Для перевірки своєї черги та застосування того чи іншого виду обмежень в електропостачанні ПрАТ «Закарпаттяобленерго» пропонує використовувати:

Чат-бот в Telegram: https://t.me/zakarpatenergybot

Чат-бот у Viber: https://chats.viber.com/zakarpatenergybot

Також з’ясувати свою чергу можна за посиланням: https://zakarpat.energy/…/break-in…/schedule

Очікується, що липень стане найважчим періодом для енергосистеми України. Саме у цей час енергоблоки АЕС проходять планові ремонти.

ЗакарпатПост