Що нас чекатиме цього тижня: Гороскоп з 22 по 28 липня

Четвертий тиждень липня буде зумовлений великою кількістю аспектів Сонця, яке втілює в космограмі зовнішню сторону нашої особистості.

Гороскоп на тиждень каже, що тому головними темами цього періоду будуть не тільки питання досягнень або самореалізації, а й взаємодія особистості і суспільства, пише berdichev.biz.

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни повною мірою використають свій хороший енергетичний потенціал, встигнувши проявити активність у всіх сферах свого життя. На роботі вони виявляться на перших позиціях, чим заслужать не тільки похвалу від керівництва, а й цілком відчутні матеріальні винагороди. У романтичній сфері намічаються зміни, а самопочуття обіцяє бути відмінним. В кінці тижня можливі деякі непорозуміння з партнерами, але Овен цілком може впоратися з напливом роздратування і керувати ситуаціями, не доводячи до серйозних сварок або конфліктів. Матеріальна сторона життя буде досить стабільною – навіть при схильності до вдосконалення.

Телець (21 квітня – 20 травня)
Тельцям рекомендується зайняти пасивну позицію приблизно до середини тижня, а проявити наполегливість і активність варто починаючи з четверга. Тактика уникнення допоможе вам уникнути конфліктних ситуацій на роботі і вдома, залишатися на хорошому рахунку у керівництва, а також захистити свої фінанси від шахрайства і нерозумних вкладень. Гідні перспективи другої половини тижня стимулюватимуть до дій, ініціативи та наполегливості. Тельцям вдасться значно поліпшити свої позиції в бізнесі і професії, а також гармонізувати відносини в романтичній сфері. Перспективи для поліпшення здоров’я з’являться ближче до вихідних. Останній, до речі, варто провести з близькими людьми або сім’єю.

Близнюки (21 травня – 20 червня)
Для Близнюків більша частина тижня буде спокійною. Це сприятливий період для наведення порядку, розчищення завалів, наведення порядку в особистому просторі. Деяка одноманітність буде дратувати рухливих представників знака, але вона дозволить краще організувати своє робоче місце, систематизувати інформацію і контакти. Тиждень не підходить для спілкування з керівництвом і відвідування начальства, але до цих подій можна детально підготуватися, щоб потім бути на висоті своєї гри. Фінансова сфера Близнюків дещо погіршиться через збільшення витрат на своїх близьких і власні задоволення, але фінансові невдачі не будуть особливо критичними і обіцяють поповнитися вже найближчим часом.

Рак (21 червня – 22 липня)
Раки будуть зайняті справами родичів і близьких практично весь тиждень, і лише останні кілька днів обіцяють нові враження і навіть пригоди. Перший буде стосуватися професійної сфери, зустрічей і активного спілкування, а другий – романтики і відносин. Поки що самотні представники водного знаку можуть несподівано почати романтичні стосунки з невідповідним, на перший погляд, партнером. Як не дивно, перспективи цього союзу обіцяють бути найкращими, але перша хвиля обурення з боку близьких з приводу вибору Раків гарантована. Фінанси будуть в порядку протягом усього тижня, а на вихідних варто приділити особливу увагу своєму здоров’ю.

Лев (23 липня – 22 серпня)
Леви зустрінуть своє Сонце з гарним настроєм і великими надіями на майбутнє. Їм буде комфортно в будь-якому суспільстві, проблеми обіцяють легко вирішуватися, а особиста чарівність і життєрадісний настрій допоможуть досягти позитивних результатів у громадській сфері. Батькам особливо сподобається час, проведений з дітьми. Можливості для поліпшення фінансового становища можуть з’явитися в понеділок і п’ятницю, а ось в середині тижня фінансову діяльність краще взагалі виключити. Ви будете почувати себе відмінно, але тільки при здоровому способі життя і правильному харчуванні. Цього тижня вразливою для Левів буде шлунково-кишкова система, яку не варто перевантажувати. Особливо важлива заборона на фастфуд і алкоголь.

Діва (23 серпня – 22 вересня)
Дівам рекомендується направити всі зусилля на нові проекти в професійній сфері. Тут окреслені дуже хороші перспективи, пов’язані з кар’єрою і фінансами. Ті, хто зайнятий у сфері послуг, медицині та торгівлі, зможуть реалізувати свої амбіції вже після середи. Також краще зайнятися фінансовими питаннями в цей часовий проміжок. У романтичній сфері намічається стабілізація: з одного боку, партнери будуть проявляти увагу і турботу, з іншого – самі Діви будуть приділяти достатньо уваги своїм другим половинкам, без зайвого контролю. Самотні представники цього земного знака також отримають хороший потенціал для початку відносин.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)
Терезам варто подбати про своє здоров’я – особливо тим, хто помітив погіршення самопочуття, але так і не з’ясував причину. Рекомендуються термінові діагностичні процедури та обстеження. Романтична сфера порадує вас на вихідних приємними сюрпризами від партнерів або шанувальників. З фінансами буде все в порядку, але тільки за умови розумної економії, а також з виключенням вкладень в різного роду проекти, які обіцяють, на перший погляд, швидкий прибуток. Більшість з них виявляться вигадкою, і повернути кошти буде неможливо. Цікаві події в професійній сфері можуть бути для Терезів пов’язані зі сферою мистецтва, культури та естетики – тут можливі перспективи зростання і виходу на новий, більш високий рівень.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)
Скорпіони будуть такими ж активними і динамічними, як і на попередньому тижні. Це буде пов’язано не тільки з аспектами Марса, але і з протистоянням Сонця і Плутона. Останні активізують внутрішні протиріччя, властиві всім Скорпіонам, змусять їх діяти більш рішуче і жорстко. Представники знака можуть наживати не лише ворогів, а й розбурхувати “гнізда шершнів” у деяких сферах свого життя. У професійних справах багато хто придбає репутацію сильних і підступних конкурентів, а в романтичній сфері перевернуть все з ніг на голову своїми непередбачуваними діями і намірами. Фінансова сфера порадує Скорпіонів незапланованими надходженнями коштів, а здоров’я може нагадати про себе метеозалежним представникам цього знака.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)
Для Стрільців тиждень підготує багато цікавих подій і ситуацій, які не тільки порадують, але і змусять переглянути своє ставлення до деяких особистостей у вашому оточенні. У професійній сфері активною буде друга половина тижня, коли представникам цього вогняного знака доведеться витратити чимало зусиль на вирішення виниклих проблем, в деяких випадках взяти на себе додаткову відповідальність, проявити організаторські та лідерські якості. Всі ці зусилля увінчаються успіхом вже найближчим часом. Стан здоров’я буде досить стабільним, а грошові надходження будуть очікуваними і спланованими. Романтична сфера Стрільця залишиться на позиціях минулого тижня.

Козеріг (22 грудня – 19 січня)
Для Козерогів велика частина тижня буде присвячена плануванню, в першу чергу, бізнес-процесів і спільним справам зі своїми партнерами. Не рекомендуються будь-які грошові операції – інвестиції, вкладення, покупки і кредити – все це варто відкласти на наступний тиждень. Цікаві пропозиції щодо спільної роботи можуть виходити від когось із оточення, і до цих варіантів варто придивитися. Здоров’я буде досить стабільним, і бажано звернути увагу на зір – не перевантажувати очі гаджетами, телевізором, захищати від яскравого сонця. У деяких випадках корисним буде курс спеціальних вітамінів для поліпшення зору. Що стосується романтичних відносин, то для Козерогів все буде передбачувано і стабільно, як мінімум до кінця тижня.

Водолій (20 січня – 18 лютого)
Водоліям рекомендується дбати про своє здоров’я, хоча б вживати профілактичних заходів, робити обстеження, а також при необхідності відвідати лікаря. Не зайвими будуть і діагностичні заходи. Все це дозволить не тільки поліпшити ваше самопочуття, але і уникнути серйозних проблем в майбутньому. Професійна сфера обіцяє бути стабільною протягом усього тижня, але контакти з керівництвом та звернення до начальства краще відкласти на наступний період. Романтична сторона життя порадує вас новими знайомствами і шанувальниками, а у деяких представників цього повітряного знака зав’яжуться нові серйозні стосунки. Сімейні Водолії будуть присвячувати весь свій вільний час сім’ї і дітям, насолоджуючись гармонійним і приємним спілкуванням. Фінансова ситуація дещо зміниться в кращу сторону в другій половині тижня.

Риби (19 лютого – 20 березня)
Рибам рекомендується дбати про свій внутрішній світ – приводити емоції в порядок, аналізувати бажання і наміри. Вітаються візити до психолога або психотерапевта – вони принесуть дуже хороші результати. Ті, чия діяльність пов’язана з мистецтвом і красою, зможуть увійти в публічну сферу завдяки своїм талантам і натхненному стану. Хороші можливості для поліпшення свого матеріального становища будуть надані тим, хто займається комерцією і торгує предметами розкоші, антикваріатом. Здоров’я буде стабільним, але ризики отримання травми будуть високими у другій половині тижня. Відвідування масових заходів і далекі поїздки не бажані у вихідні дні. Що стосується романтичної сторони життя, то для Риб на перший план вийде планування майбутнього – як з існуючими партнерами, так і з новими шанувальниками, що з’явилися на горизонті.

ЗакарпатПост