Закарпатським прикордонникам, які виконують бойові завдання, передали партію дронів

Спецпідрозділу Мукачівського прикордонного загону, який залучається до виконання завдань у зоні проведення бойових дій, передали чергову партію безпілотників.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: [email protected]

Благодійний фонд «Загартовані серця» не вперше опікується належним забезпеченням бійців, які виконували та продовжують виконувати бойові завдання зі знищення ворожих цілей на найгарячіших напрямках фронту.

Загалом «Загартовані серця» вже передали прикордонникам дронів різних типів майже на 2,5 мільйони гривень. Така підтримка з боку волонтерів не тільки допомагає звільняти нашу землю від ворога, а й підтримує морально, дарує наснагу військовим, віру у добро та непереможність українського народу!

Від імені персоналу та керівництва Мукачівського прикордонного загону, перший заступник начальника загону полковник Віктор Артемчук подякував благодійникам за їх особистий внесок у наближення нашої Перемоги, повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

ЗакарпатПост