Те, що я побачив, не витримує жодної критики: Віктор Микита про ремонт дороги в мікрорайоні Боздош

Днями, голова ОДА опублікував допис про неякісні роботи по асфальтуванню, водовідведенню та інших ремонтних роботах у мікрорайоні Боздош.

«Проїжджаючи Ужгородом, заїхав оглянути якість та темпи виконання робіт на вулиці Петра Лінтура в густонаселеному мікрорайоні Боздош. Поспілкувався з мешканцями будинків. Те, що я побачив, не витримує жодної критики.

Роботи виконуються неякісно. Не дотримано вимог безбар’єрності й доступності. Мені не зрозуміло, яким чином цими бордюрами та тротуарами має пересуватися мама з дитиною, ветеран на милицях чи кріслі колісному.

Також є питання щодо водовідведення, стиків асфальту з бетонним покриттям. Мабуть, хтось вирішив, що може займатися марнотратством у складні для країни часи. Це неприпустимо.

Дав доручення правоохоронним і контролюючим органам узяти на контроль та розібратися в ситуації. Підрядник та представники Ужгородської міської ради, які відповідають за проєкт, повинні невідкладно виправити всі недоліки та забезпечити якісне виконання ремонту.

Люди заслуговують на комфортні умови проживання, а не популізм та шахрайство за кошти платників податків. Ми не для цього веземо підприємства на Закарпаття та збільшуємо податкові надходження в місто на десятки мільйонів, щоб їх так бездарно використовували», – йдеться у дописі Віктора Микити.

фото – Закарпатська ОДА

ЗакарпатПост