Низкою спортивних заходів розпочали в Ужгороді відзначення Дня молоді

Як повідомляє Ужгородська міська рада, уже третій рік поспіль цей день в Україні святкують разом із світовою спільнотою – 12 серпня, коли за календарем ООН відзначають Міжнародний день молоді.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші ✅ 050 222 50 50, вайбер ℹ️ комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт

Тож сьогодні, у переддень свята, Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради , підготувало різні спортивні та культурні події, долучатися до яких запрошують усіх, хто молодий не тільки за віком.

Після загальнонаціональної хвилини мовчання за загиблими внаслідок агресії російської федерації проти України на стадіоні «Авангард» розпочали функціональне тренування від координаторів проєкту «Активні парки – локації здорової України» Активні парки спільно із Telychko Yuriy Power Studio .

Одночасно стартували спортивні естафети та відкритий футбольний турнір серед аматорських команд Ужгорода.

Усіх, хто прийшов нині на головну спортивну арену міста, привітала начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради Алла Чернобук, вона також закликала відвідувати й інші заходи, які відбуватимуться протягом дня.

ЗакарпатПост