Чи будуть планові відключення світла на Закарпатті 18 серпня

Енергетики закликають закарпатців до економного споживання електроенергії.

Компанія “Укренерго” повідомила, що 18 серпня в Україні, зокрема, і в Закарпатській області, не планується застосовувати обмеження електропостачання.

Закарпаттяобленерго також нагадує, що на сайті компанії є графік планових перерв https://zakarpat.energy/customers/planovi-vidklyuchennya/ для виконання ремонтів мереж, обладнання, які заплановані на цей тиждень. Перегляньте, чи не будуть роботи за вашою адресою, бо при цьому можуть вимикати світло (у часовому проміжку з 9:00 до 17:00).

Якщо у вас немає світла, коли це, здавалося б, нічим не передбачено, перевірте на сайті розділ аварійні https://zakarpat.energy/customers/avariyni-vidkluchennya/ перерви. Вони, зокрема, можуть виникати і через негоду.

Також може статися спрацювання https://zakarpat.energy/about/news/zvertatys-znyklo-svitlo/ автоматики безпосередньо у вашому будинку чи квартирі.

Уточнити інформацію, чому немає світла, можна: у режимі реального часу:
на сайті «Закарпаттяобленерго» https://zakarpat.energy/…/break-in…/realtime-outage/
через кол-центр 0800501620

чат-боти: у Telegram https://t.me/zakarpatenergybot
Viber:https://zakarpat.energy/…/break-in…/realtime-outage/ https://chats.viber.com/zakarpatenergybot

Крім того, через чат-боти, зареєструвавши особовий рахунок, можна повідомити про відсутність електропостачання одразу на диспетчерський пункт – кнопка «НЕМАЄ СВІТЛА».

«Укренерго» прогнозує зменшення відключень світла у серпні-жовтні. Голова «Укренерго» Володимир Кудрицький зазначив, що дефіцит електроенергії в енергосистемі України поступово зменшуватиметься протягом серпня, вересня та жовтня, за умови відсутності нових масштабних обстрілів.

ЗакарпатПост