Намагався вбити дівчину, нанісши удар ножем: на Берегівщині підозрюваного чоловіка взяли під варту

Прокурор Берегівської окружної прокуратури у суді довів необхідність тримання під вартою без права на заставу мешканця району, якого підозрюють у скоєнні закінченого замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України).

читай новини zakarpatpost.net 💛💙 замовляй рекламу на сайті, в газетах, в журналі, в групах, сторісах, на сторінках Фейсбук, Інстаграм, Ютуб, ТікТок 👉 вайбер: 050 888 50 50

Йдеться про подію, що сталася цими вихідними в селі Баркасово на Берегівщині. Чоловік розпивав алкогольні напої разом зі своєю 24-річною гостею, в ході чого між ними виникла сварка. Тоді підозрюваний наніс потерпілій удар кухонним ножем у голову.

У важкому стані дівчину госпіталізували. Самого ж нападника затримали того ж дня. Наразі у кримінальному провадженні триває слідство. Його здійснює Берегівський районний відділ поліції, повідомляє Закарпатська обласна прокуратура.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

фото – Поліція Закарпаття

ЗакарпатПост