В Ужгороді затримали чоловіків у військовій формі: на місці працюють правоохоронці

В обласному центрі Закарпаття можна наочно побачити беспрецедентні заходи безпеки, пов’язані зі святкуванням Дня державного Прапора України та, завтра, Дня Незалежності України.

читай новини zakarpatpost.net 💛💙 замовляй рекламу на сайті, в газетах, в журналі, в групах, сторісах, на сторінках Фейсбук, Інстаграм, Ютуб, ТікТок 👉 вайбер: 050 888 50 50

На вулиці Івана Чендея (колишня Льва Толстого), біля тераси кав’ярні Caffeine, що в будинку №44, силовики вклали на асфальт групу людей в камуфляжі. Біля останніх лежать пістолети, повідомляє zakarpattya.net.ua

В Ужгороді 23 серпня затримали шістьох чоловіків у військовій формі. Цю інформацію Суспільному підтвердив речник патрульної поліції в Закарпатській області Ернест Завадський.

Затримання відбулось на вулиці Івана Чендея (колишня Льва Толстого). За словами Завадського, на місці працюють патрульні, слідчі поліцейські та підрозділ КОРД. Речник патрульної поліції додав, що до них надійшло повідомлення про вчинення неправомірних дій людьми у військовій формі.

Деталі згодом…

ЗакарпатПост