Де на Закарпатті 26 серпня не буде світла?

Як повідомляє Виноградівська міська рада, 26 серпня – тимчасове припинення електричної енергії для споживачів міста Виноградів та села Олешник на 26 серпня.

Причина відключення: планові роботи. Відповідно до інформації ПрАТ «Закарпаттяобленерго», 26 серпня 2024 р. відбудеться тимчасове припинення електричної енергії з 8.00 – 17.00 к.ч.-

Як повідомляє Закарпаттяобленерго, аби ефективно планувати  і все встигнути, перевірте, чи немає вашої адреси в графіках планових перерв (https://zakarpat.energy/customers/planovi-vidklyuchennya  на сайті ПрАТ “Закарпаттяобленерго”.

Адже такі перерви – для проведення планових ремонтів енергомереж, обладнання, щоб забезпечувати споживачів якісними послугами, але для їх проведення з 9:00 до 17:00 можливі відключення електроенергії.  

Нагадаємо також, що якщо за вашою адресою не передбачені планові роботи, не діють графіки погодинних відключень, а світла таки немає, то зайдіть на розділ аварійні перерви (https://zakarpat.energy/customers/avariyni-vidkluchennya. Вони, зокрема, можуть виникати і через негоду.

У понеділок, 26 серпня, застосування графіків відключень електроенергії в Україні не прогнозуються. Про це повідомили в “Укренерго”.

“Завтра, 26 серпня, заходи обмеження споживання не прогнозуються. При зміні ситуації – про застосування відключень буде повідомлено додатково”, — йдеться у повідомленні.

В Укренерго закликають споживачів користуватися потужними електроприладами у денні години – з 10:00 до 16:00 і ощадливо споживати електроенергію ощадливо з 18:00 до 23:00.

ЗакарпатПост