У Мукачівській громаді розпочався навчальний рік у 36 школах

З початком вересня у Мукачівській громаді розпочався новий навчальний рік, охопивши як загальноосвітні, так і дошкільні заклади. Відтак, у межах громади функціонують 31 комунальний заклад загальної середньої освіти, 3 приватні заклади середньої освіти та 2 заклади обласного підпорядкування.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші ✅ 050 222 50 50, вайбер ℹ️ комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт

У комунальних закладах загальної середньої освіти працюють 559 класів, в яких здобувають освіту 13 162 учні. Цьогоріч було відкрито 54 перших класи, що прийняли 1050 першокласників. Для одинадцятикласників, які готуються до завершення шкільної освіти, відкрито 57 класів.

Крім того, у громаді працюють 45 закладів дошкільної освіти, з яких 2 приватні, інформує Мукачівська міська рада.

Розвиток освіти і надалі залишається одним із пріоритетних напрямів роботи Мукачівської громади, що сприяє створенню кращих умов для навчання та виховання дітей.

Зокрема, у Мукачівському ліцеї №11 початок навчання відзначили традиційною шкільною лінійкою. Присутні заспівали Гімн України та вшанували полеглих захисників хвилиною мовчання. Учні 11 класів привітали першачків і передали їм “ключ від знань”. Після урочистостей на першокласників чекали веселі активності, а вже завтра перші уроки.

ЗакарпатПост