УжНУ вітав нових студентів – їх понад 3 тисячі

Привітав першокурсників ректор УжНУ Володимир Смоланка.

потрібні працівники? комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт 050 222 50 50, вайбер

«У вас починається новий, самостійний етап життя. В університеті ви знайдете багато нових друзів. Із вами будуть найкращі викладачі, які завжди зможуть дати пораду та будуть поруч протягом наступних 4–5 років. Пам’ятайте, що знання, які здобудете, – вони не лише для вас, а й для суспільства загалом. Адже саме ви будете відбудовувати нашу країну після перемоги. Бажаю вам успіхів на цьому шляху!», – наголосив Смоланка.

До привітань долучився і міський голова Богдан Андріїв: «Ми вдячні кожному з вас за те, що ви обрали навчатися в Україні, в нашому чудовому місті, а не поїхали за кордон. Наша цінність — це ви, молоді люди, які в майбутньому працюватимуть на благо батьківщини. Незалежно від того, яку професію ви обрали, — усі вони важливі для нашої країни».

«Університет для вас — це нові емоції. Наступні роки ви називатимете «золотими у вашому житті. Бажаю провести їх насичено у всіх сферах. Ви є фундаментом свідомої української нації, яка сьогодні бореться за незалежність. Можливо, тепер ви ще не до кінця розумієте, ким станете у майбутньому, але бажаю вам реалізувати себе в житті!», – сказав голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай.

Присутні на урочистостях склали урочисту присягу – для цього на сцену запросили вступників, які посіли перші місця в рейтингу. Закріпили клятву гімном студентства – заспівали «Гаудеамус».

Ще одна знакова подія — передача першокурсникам студентського квитка й ключа знань. Вручали символічні предмети ректор Володимир Смоланка, голова студентської ради Марк Ердевдій і голова профбюро студентів Олександр Баран. Студентський актив пообіцяв зробити все, щоб роки навчання для першокурсників були незабутніми, а також нагадали: УжНУ — це не просто університет, це велика дружна родина, – пише Медіа-центр УжНУ.

Завершили урочистості «Молитвою за Україну» й традиційним спільним селфі.

ЗакарпатПост