Ракетний удар по Львову: серед загиблих троє дітей

У середу, 4 вересня, у результаті масованої атаки ракетами та “шахедами” у Львові пошкоджено понад пів сотні будинків, кількість загиблих зросла до семи осіб.

Читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий. Станом на 9:00 ранку у Львові відомо про семеро загиблих, повідомляє Еспресо.Захід

Раніше голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що серед загиблих дев’ятирічна дівчинка. Кількість постраждалих зросла до 38 осіб. Також він повідомляв про те, що серед загиблих виявили 14-річна дівчинку.

Серед потерпілих також щонайменше – пʼятеро дітей. Одна 15-річна дитина перебуває у стані середньої важкості, четверо – мають легкі ушкодження.

Міський голова Львова Андрій Садовий уточнив, що медики повідомили про смерть жінки та чоловіка. «Загиблій 50 років, вона працювала медсестрою-акушеркою у 5-й поліклініці міста Львова», – повідомив міський голова.

“Двоє дітей 10 та 15 років, 15 дорослих госпіталізовано в лікарні міста. У 5 пацієнтів важкий стан”, – говорить мер.

Кількість постраждалих продовжує зростати.

Як повідомила кореспондентка “Еспресо” Аліна Мишакова, яка перебуває на вул. Міхновських, де у будинок влучив шахед, пожежу уже погасили. На місці працюють екстрені служби та поліція. Мешканці прибирають скло з розбитих вікон.

Окрім того, багато вибитих вікон в районі вулиць Коновальця, Братів Міхновських та Мельника. На місці працюють усі відповідні служби.

Нагадаємо, що ніч на середу, 4 вересня, росіяни запустили по території України безпілотники Shahed-136 та ракети. Основний удар прийшовся на захід України.

ЗакарпатПост