В Ужгороді проходить турнір з фехтування на шпагах присвячений пам’яті Василя Герея

Всеукраїнський турнір з фехтування на шпагах серед кадетів та юніорів, присвячений пам’яті заслуженого тренера України Василя Герея, а також відкритого чемпіонату Ужгорода.

читай новини zakarpatpost.net 💛💙 замовляй рекламу на сайті, в газетах, в журналі, в групах, сторісах, на сторінках Фейсбук, Інстаграм, Ютуб, ТікТок 👉 вайбер: 050 888 50 50

Понад 300 спортсменів із Дніпра, Броварів, Запоріжжя, Львова, Харкова, Тернополя, Хмельницького, Івано-Франківська та Ужгорода сьогодні та завтра змагаються в обласному центрі Закарпаття за найвищі нагороди престижного турніру.

На урочистому відкритті змагань, які відбуваються на базі Центру олімпійської підготовки спортсменів, тренерів та вболівальників привітали міський голова Богдан Андріїв та начальниця Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради Алла Чернобук.

Юні спортсмени представляють  ДЮСШ, СДЮШОР, школи вищої спортивної майстерності, заклади освіти спортивного профілю, фізкультурно-спортивні товариства та спортивні клуби, повідомляє Ужгородська міська рада.

ЗакарпатПост

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *