Рахівщина у жалобі: на війні загинули захисники Іван Молдавчук і Юрій Тулайдан

Як повідомляє Рахівська міська рада, загинув Молдавчук Іван Іванович  1998 року народження.

Читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост

«Захищати країну пішов у березні цього року. Стрілець-снайпер гірсько-штурмового відділення гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти. Зарекомендував себе мужнім, сміливим солдатом, вірним товаришем, розумною і чуйною людиною. Загинув військовий 5 вересня 2024 року поблизу населеного пункту Виїмка, Бахмутського району, Донецької області», – йдеться у дописі міської ради.

Рахівська міська рада висловлює щирі  співчуття родині, друзям та побратимам  Івана…

Про дату прибуття траурного кортежу та дату поховання буде повідомлено додатково.

Жалоба у ці дні і в Ясінянській територіальній громаді.  «До Ясінянської територіальної громади надійшла сумна звістка про загибель солдата, радіотелефоніста взводу понтонно-мостового батальйону військової частини А7147 Збройних Сил України – Тулайдана Юрія Юрійовича. Тулайдан Юрій Юрійович народився 1 травня 1977 року та проживав в селі Лазещина. Від початку війни Юрій мужньо стояв на захисті держави та гідно виконував завдання із забезпечення захисту України. Однак, внаслідок ракетного обстрілу московським ворогом міста Полтава 3 вересня 2024 року обірвалося життя захисника. Кривава війна забрала життя Героя, який віддав його в ім’я незалежної української держави, в ім’я щасливого майбутнього наступних поколінь українців», – йдеться у дописі громади.

Ясінянська територіальна громада приносить щирі співчуття рідним та близьким Героя. Схиляємо голову в глибокій скорботі і розділяємо біль важкої й непоправної втрати.

ЗакарпатПост

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *