Які питання вирішували депутати на позачерговій сесії Ужгородської міськради

Зміни до бюджету Ужгородської міської територіальної громади на 2024 рік підтримали сьогодні на позачерговій сесії міської ради.

Відповідно до документа, здійснили перерозподіл коштів бюджету і спрямують

  • 5 мільйонів гривень на підтримку захисників,
  • 1 мільйон гривень на Програму підтримки сімей загиблих/померлих, військовополонених та безвісти відсутніх Захисників України.

Також спрямують кошти на підтримку діяльності міського водоканалу, збільшили, зокрема, і бюджетне фінансування управління освіти, департаменту міської інфраструктури.

За волонтерську діяльність з надання стоматологічних послуг військовослужбовцям, які проходять лікування у медичних закладах Ужгорода, сумлінну роботу з впровадження міської програми надання стоматологічних послуг військовослужбовцям та членам сімей загиблих воїнів колектив стоматологічної клініки «LD&Varosh Dental Clinic» нагородили грамотою міської ради.

Відзнаку на сьогодні на позачерговій сесії представникам клініки вручив міський голова Богдан Андріїв, інформує Ужгородська міська рада.

Ще 10 полеглим захисникам присвоїли звання «Почесний громадянин Ужгорода» (посмертно) сьогодні на позачерговій сесії міської ради:
Гайдуку Євгену;
Данилу Василю;
Куцаєву Віталію;
Кучерику Юрію;
Кущику Віктору;
Науменку Максиму;
Оленчуку Антону;
Росаді Василю;
Семиряжку Юрію;
Сідуну Василю.

Вічна пам’ять і слава Героям!

ЗакарпатПост

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *